top of page

HET ZATERDAGAVONDGEVOEL IS TERUG!

Van Tok Music Entertainment presenteert vanuit restaurant Lamme Goedzak in Noordwijk het online entertainmentprogramma THIJS TV. Een swingende zaterdagavondshow, samengesteld door show host Matthijs van der Meer. 

Volg Thijs TV

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
Matthijs van der Meer

Showhost

Theo van Schie

Chef-kok Theo van Schie presenteert een borrelplank die je doet watertanden: zijn inmiddels beroemde FrivoliTheo.

Brigitte Odett

Regisseur Brigitte Odett neemt Matthijs mee naar bijzondere locaties en bijzondere mensen.

Vico Kádár

Ook maak je kennis met haar-stylist Vico Kádár. Hij verzorgt make-overs en praat je bij over de nieuwste trends.

Ook beantwoorden we de vraag: wie zit er aan de bar vandaag? De onverwachte gast schuift aan om gezellig bij te praten over een onderwerp uit het thema van de aflevering.

THIJS TV biedt ook een podium aan de multitalenten van Musical Master, dè vooropleiding voor musicaltheater in Nederland. Dat wordt genieten van de sterren van de toekomst!

Thijs tv banner.png

Aflevering 1

Aflevering 1

Aflevering 1: 15-10-2022

20:00 uur Première Uitzending. Thema: dromen

Met o.a. Lisa Boray, Paul van Gorcum en Meike Adelaar

Aflevering 2

Aflevering 2: 26-10-2022

20:00 uur Sinterklaas Special

Met o.a. Mack Bruining, Eric Fennis en Thomas Terstal

Logo Mack's Foodway.png

Check de website van Macks Foodway. 

Aflevering 3

Aflevering 3

'It's Christmas Time' Special
Opname: dinsdag 13 december 2022

Vanuit het sfeervolle restaurant LAMME GOEDZAK in Noordwijk presenteert MATTHIJS VAN DER MEER deze IT'S CHRISTMAS TIME special. Met onder anderen: veteraan Jonathan Bouter, vinoloog Shelley Hoekstra, een uitstapje naar een kaarsenmakerij en Chiel van Tok aan de vleugel.

LAMME GOEDZAK

Sinds 2001 runt Theo van Schie samen met zijn zoon Koen van Schie restaurant Lamme Goedzak. Deze naam komt uit de boeken van Tijl Uilenspiegel. Een Lamme Goedzak stond bekend als iemand die hield van gezelligheid, lekker eten en drinken. Al ruim 50 jaar hangt deze naam aan de gevel van het restaurant en is daarmee een begrip in Noordwijk.

Lamme goedzak is een gezellig en sfeervol restaurant aan de Noordwijkse kust, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staat. 

Restaurant Lamme Goedzak staat bekend om zijn goede service, kwaliteit, gezelligheid, spareribs, sliptongen en de biefstukavond op de woensdag- en zondagavond. 

92099390_2129823343831175_1350269724235137024_n.jpg

OVER MATTHIJS

QX0A5268be.jpg

Nadat Matthijs van der Meer is afgestudeerd aan de Musical Academie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten heeft hij, als uitvoerend artiest, onder andere gespeeld in de musical Heerlijk Duurt Het Langst, het toneelstuk Tegengas.nu en als ’Wijze Varen’ in de theatervoorstellingen van Woezel en Pip. Daarnaast schreef, produceerde en speelde Matthijs in: Een Huis In Een Schoen (met Bram van der Vlugt als Sinterklaas) en Mister Christmas.

Als choreograaf was hij betrokken bij Het Club van Sinterklaas Feest in Ahoy en Wie is Loesje?. Tevens was Matthijs in samenwerking met Barrie Stevens en de RTL Talent Academy docent en medeoprichter van RTL Broadway Talents. Daarnaast werkte Matthijs in de redactie van het RTL4 programma Dancing with the Stars.

Momenteel werkt Matthijs in samenwerking met Chiel van Tok voor Van Tok Music Entertainment. Daar was hij de afgelopen jaren creatief verantwoordelijk (script, liedkeuze, regie, choreografie, uitvoerend producent) voor de reeks groots opgezette Kerstshows It’s Christmas Time (2017 – heden). Daarnaast is hij co-founder en artistiek supervisor van de nieuwe musical vooropleiding Musical Master.

Van der Meer werkte in seizoen 2021/2022 als regisseur voor Starlight Boulevard aan de musicalproductie Foxtrot

In seizoen 2022 zal Matthijs te zien zijn in de gloednieuwe sprookjesachtige sinterklaasserie Verhalen van Sinterklaas als de grootste kindervriend van Nederland. Tevens is hij regisseur, en scriptschrijver van deze serie.

EXTRA INFORMATIE EN ALGEMENE VOORWAARDEN OPNAMES THIJS TV

 • Restaurant Lamme Goedzak is helaas niet rolstoeltoegankelijk;

 • Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat Van Tok Music Entertainment (hierna: VTME) al het beeld en geluidsmateriaal onbelemmerd kan exploiteren en publiceren;

 • Alle huidige en toekomstige (intellectuele eigendoms-) rechten daarop, waaronder auteursrechten, naburige rechten en exploitatierechten van de Auteurswet draagt u bij het betreden van restaurant Lamme Goedzak automatisch over aan VTME, en zullen in hun meest ruime zin aan VTME toekomen; 

 • Bij aanmelding en betaling gaan wij ervan uit dat je komt. Het restaurant reserveert een stoel voor je en het is niet de bedoeling dat er een lege stoel in beeld te zien is;

 • Zorg dat je er op tijd bent. Ben je te laat? Tijdens de opnames kunnen we je niet meer toelaten tot het restaurant;

 • Tickets kunnen niet worden geretourneerd of overgedragen worden aan derden;

 • Parkeren kan voor de deur van het restaurant of in de garage van de Vomar. Let op: het is betaald parkeren;

 • Je wordt geplaceerd, de tafel waaraan je zit wordt door de productie Thijs TV bepaald;

 • Vanwege de grote belangstelling, zou het kunnen dat je met andere gasten aan dezelfde tafel zit.

bottom of page