top of page

HALLOWEEN AANBOD

Bekijk op deze pagina ons Halloween aanbod. Maak uw halloween-event compleet met ons mooiste live entertainment! De Halloween minishows zijn ook uiterst geschikt voor jonge kinderen (vanaf 5+). Voor een groter event kunnen er meerdere minishows gecombineerd worden of zelfs een volledige Walk Through Theatre Experience geboekt worden. Vraag vooral naar de mogelijkheden en geef bij uw aanvraag duidelijk de doelgroep aan. Alle minishows zijn 20 minuten, interactief, bestaande uit een verhaal met één of meerdere liedjes. De shows kunnen meerdere keren op een dag gespeeld worden. Staat uw wens niet tussen ons aanbod? Neem dan contact op voor eventuele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. 

Costume_edited.jpg

DE VERHALENDE HOFNAR 

Minishow over de verhalende hofnar. Hij vertelt kinderen de meest grimmige maar smeuïge verhalen over zijn tijd aan het hof.

IMG_2155.HEIC

DE GRAVIN EN DIENSTMEID

Minishow over de Gravin en haar dienstmeid. Een duister sprookje waarbij wraak en duistere verhalen omlijst worden met muzikale klanken. Niets is wat het lijkt ...

Zingende bedelvrouw.png

DE ZINGENDE BEDELVROUW

Minishow over de lieve verwarde bedelvrouw. Zij vertelt kinderen griezelige verhaaltjes en zingt de mooiste kinderliedjes.

Overleden bal masque feestgangers.png

OVERLEDEN BAL MASQUÉ FEESTGANGERS

Minishow over de overleden Bal Masqué feestgangers. Een interactieve muzikale show waarbij een duistere feeststemming de boventoon voert ...

Het verweesde bruidje.png

HET VERWEESDE BRUIDJE

Minishow over het verweesde bruidje. Heel lang geleden zou zij gaan trouwen maar is bij het altaar alleen achtergelaten ...

Bal Masqué.jpg

BAL MASQUÉ

WALKTHROUGH THEATRE EXPERIENCE

Maak van uw evenementen locatie een unieke Halloween theaterbeleving en los het moordmysterie op.

Scary Building_edited.jpg

DE VERHALENDE HOFNAR

Lang geleden, in de tijd van ridders en graven, harpmuziek en jolijt waarbij grote feesten aan het hof vanzelfsprekend waren, leefde er een mystieke hofnar. Hij deed zijn werk uiterst gepassioneerd en liet het gehele hof niets vermoedend lachen, zingen, drinken en dansen. Niemand wist welke duistere tijden hen tegemoet zouden komen ...

Wat ging er schuil achter het masker? Wat zat er onder die grimas? Niets is wat het leek, toen de hofnar floreerde gedurende de vooravond van Halloween ...

 

In deze minishow van 20 minuten komt de altijd goedlachse, mysterieuze en onaantastbare hofnar kinderen griezelige maar smeuïge verhalen vertellen over zijn tijd aan het hof.

 

Deze act is zeer geschikt voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. De hofnar kan met een masker (griezelig) maar ook met schmink (vriendelijker) ingezet worden. 

Kinderen zullen aan z'n lippen hangen tijdens zijn verhaal en liedjes.  

Costume_edited.jpg

Vraag offerte aan via info@vtme.nl
of bel direct 0624285788

DE ZINGENDE BEDELVROUW

Zingende bedelvrouw_edited.jpg

Vraag offerte aan via info@vtme.nl
of bel direct 0624285788

1746 ... Schotse Hooglanden ... De Slag bij Culloden ...  een lieve doch verwarde bedelvrouw ...

 

Zij wist als een van de weinige overlevende te ontkomen aan deze gruwelijke veldslag. Op mystieke wijze verschijnt de bedelvrouw, meer dan 250 jaar later, nog op verscheidene landerijen, dorpsstraten en pleinen. Is zij een geest uit het verleden? Magie blijft een ongrijpbaar gegeven ...

 

In deze minishow van 20 minuten komt de lieve verwarde bedelvrouw de kinderen een verhaal vertellen uit een groot historisch sprookjesboek. Echter zullen de kinderen erachter komen dat de bedelvrouw zelf onderdeel van een spannend sprookje is ... Samen met de kinderen zingt de bedelvrouw verschillende kinderliedjes uit grootmoederstijd. 

 

Deze act is zeer geschikt voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Kinderen zullen aan de lippen van de ongrijpbare bedelvrouw hangen tijdens haar verhaal en liedjes.  

HET VERWEESDE BRUIDJE

1666 ... een bruid staat in vol ornaat te wachten voor het altaar .... haar echtgenoot in spe doet een onaangename ontdekking als hij ziet dat haar buik opvallend groter is dan daarvoor ... Zou ze zijn bezeten? Was zijn aanstaande bruid een heks? Een verhaal wat zich afspeelt in een duivels jaar waarbij heksenvervolging nog in volle glorie floreerde ...

 

In deze minishow van 20 minuten duiken we in een triest maar boeiend verhaal over een bruid die door schade en schande het leven leerde. Kinderen wordt een interessant dilemma voorlegt waarbij zij interactief mogen besluiten over het lot van de bruid. De minishow bevat tevens een klein stukje educatie over de geschiedenis van de heksenvervolging. Een gegeven traditie die ook in Nederland grote gevolgen voor duizenden vrouwen had.  

 

Deze act is zeer geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. In overleg kan de minishow ook voor een jongere leeftijdsgroep gespeeld worden. Dan zullen verschillende historische juistheden en feiten achterwege worden gelaten.

Een boeiend educatief verhaal in een theatraal jasje. Een verhaal wat kinderen gegarandeerd aan het denken zal zetten.  

Het verweesde bruidje.png

Vraag offerte aan via info@vtme.nl
of bel direct 0624285788

DE GRAVIN EN DIENSTMEID

IMG_2155.HEIC

Vraag offerte aan via info@vtme.nl
of bel direct 0624285788

Lang geleden, in een land hier niet ver vandaan leefde een duistere Gravin. Niemand had zoveel macht als zij. Zij bezat personeel in overvloed. Eén knip met haar vingers was genoeg om het lot van een dienstmeid volledig naar haar hand te zetten. Maar alles veranderde toen een onschuldig keukenmeisje, bij voorbereiding op het grote Halloweenfeest, plotseling levenloos werd aangetroffen ...

 

In deze minishow van 20 minuten stappen de kinderen in een verhaal waarbij de dienstmeid haar Gravin volledig klaarmaakt voor het grote Halloweenfeest. Wraak zal zoet zijn als de dienstmeid erachter komt dat de keukenmeid door toedoen van de Gravin de volgende dag niet meer zou meemaken.

 

Deze act is zeer geschikt voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Geef bij aanvraag duidelijk aan om welke leeftijdsgroepen het gaat. Daar zal het script op aangepast worden.

Een interactief en spannend verhaal waar nog lang over nagesproken zal worden ...

gravin en dienstmeid
bruidje
bedelvrouw
hofnar
Scary Building_edited.jpg

OVERLEDEN BAL MASQUÉ FEESTGANGERS

Langgeleden werd een onschuldig gemaskerd bal op brute wijze verknald door een explosie in de kasteelkeuken. Alle gemaskerde gasten kwamen om maar hun geest viert nog ieder jaar omstreeks Halloween feest ... 

 

In deze minishow van 20 minuten komen de overleden Bal Masqué feestgangers bij elkaar om het wel en wee over leven en dood te bespreken. Uiteraard wordt er gedanst en gezongen zoals vrienden dat onder elkaar doen. Een interactief dansfeest waar alle kinderen aan mogen deelnemen.

 

Deze act is zeer geschikt voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. En mocht de tijd het toelaten, zorgen de Bal Masqué feestgangers voor een stopdans waar de jongste kinderen het nog lang over zullen hebben.

Overleden bal masque feestgangers.png

Vraag offerte aan via info@vtme.nl
of bel direct 0624285788

BAL MASQUÉ WALKTHROUGH THEATRE EXPERIENCE

Bal Masqué.jpg

Vraag offerte aan via info@vtme.nl
of bel direct 0624285788

Uw eigen evenement, uw eigen Halloween feest.

Een gemaskerd bal, muziek, lichten, happen en dranken, kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke avond uit. Tot de sfeer volledig omzwaait als blijkt dat er op uw evenement een gruwelijke moord is gepleegd. Wie heeft deze onmenselijke daad op zijn of haar geweten? 

 

Maak van uw evenement een unieke Halloween theater beleving en los met uw gasten een gruwelijk moordmysterie op. Uw gasten lopen in groepen langs de volledige hofhouding van het feest om de dader op te sporen. 

Wij nemen u de volledige artistieke zorg uit handen. Acteurs, kostuums, decor, licht, geluid. Wij zorgen dat uw gasten een Halloweenbeleving meemaken waar nog lang over nagesproken zal worden. Vraag vooral naar de mogelijkheden. In overleg met u maken we een volledige Walkthrough Theatre Experience om nooit te vergeten! 

feesgangers
bal masqué
bottom of page