top of page

SCROLL DOWN FOR MORE

Deze Halloween wordt historisch Kasteel Duivenvoorde getransformeerd tot een mysterieus slot. Een unieke gebeurtenis voltrekt zich als Graaf Van Duister de poorten van het slot opent om jou te ontvangen op zijn Bal Masqué. Beleef een unieke walkthrough theatre experience die al je zintuigen prikkelen. Verduister je wereld met intriges en spanning rond verschillende locaties op het landgoed. 

‘De sfeer slaat volledig om …’

 

Bij aankomst staat de voltallige hofhouding klaar om de gasten professioneel te ontvangen. Iedereen wordt verwelkomt met één belangrijke regel: een masker is verplicht. Het Bal Masqué gaat frivool van start. Er wordt gedanst en gelachen in de Marotzaal, het toneel van elegantie en pracht. Maar te midden van jubelzang en feestgedruis overschaduwen duistere klanken de sfeer ...

Uit de keuken klinkt verontrustend nieuws.  De feestvreugde verandert in onzekerheid en angst waarbij niemand het slot mag verlaten!

Halloween event

Bal Masqué

‘Een speurtocht naar de waarheid …’

 

Dwaal in groepen door het slot en over het landgoed van Graaf van Duister. Ontmoet de aangeslagen hofhouding waaronder zijn butler, chefkok, hofnar en stalknecht en ontrafel dit Halloweenmysterie. Maar … waar is Graaf van Duister eigenlijk gebleven?

 

‘Durf jij te komen …?’

 

Het Bal Masqué op Kasteel Duivenvoorde is een unieke Halloween-ervaring zoals geen ander. Een spannende, intrigerende walkthrough theatre experience  waar nog lang over na gesproken zal worden. Klik op onderstaande button om tickets te bestellen. Zorg ervoor dat je erbij bent, maar pas op … het is en blijft Halloween … Durf jij te komen?

 

 

Halloween event Bal Masqué is een VTME-productie van Chiel van Tok en Matthijs van der Meer in samenwerking met Kasteel Duivenvoorde.

25 OKTOBER 2023

KASTEEL DUIVENVOORDE
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK  VOORSCHOTEN

TIJDSLOTEN

 

13:30-14:30 UITVERKOCHT

14:30-15:30 UITVERKOCHT

15:30-16:30 UITVERKOCHT

16:30-17:30 UITVERKOCHT

17:30-18:30 UITVERKOCHT

18:30-19:30 UITVERKOCHT
19:30-20:30 UITVERKOCHT

Wandelroute in kasteel en over het landgoed: +/- 60 minuten

Tickets tot 18 jaar: € 8,50

Tickets 18+: € 14,50

Adviesleeftijd: 8 jaar en ouder.

bottom of page