top of page

BOEK SINTERKLAAS

Sinterklaas bij jouw bedrijfsfeest

Organiseer een uniek sinterklaasfeest voor jouw bedrijf. Kinderen geloven heilig, en volwassenen worden weer even kind. Je kunt Sinterklaas verwelkomen op een intern bedrijfsfeest, maar denk ook eens aan het samenstellen van een speciaal sinterklaasarrangement voor jouw klanten!

Sinterklaas bij jou op school

Sinterklaas neemt graag de tijd voor alle leerlingen, docenten en medewerkers van school. In overleg is er veel mogelijk zolang Sinterklaas alle gegevens maar in zijn grote boek heeft staan! Bezorg iedereen een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een bezoek van onze hoogwaardigheidsbekleder en de pieten. 

 

Sinterklaas bij jou thuis

Er is toch niets leuker dan Sinterklaas en Piet thuis te ontvangen op jouw Sinterklaasfeest! Vanzelfsprekend staat alle informatie over ieder kind in het grote boek van de goedheiligman. Sinterklaas geeft iedereen individuele aandacht. Kinderen blijven het hun leven lang bij dat Sinterklaas hun huisje niet stilletjes voorbij is gereden.

Kostuum en haarwerk

Het uiterlijk van Sinterklaas en de pieten is tot in de puntjes verzorgd. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. De haarwerken zijn gemaakt op filmtule waardoor het lijkt alsof het haar uit de huid groeit. 

De kostuums zijn van origine van acteur des vaderlands Paul van Gorcum. De authentieke kostuums van zowel Sint Nicolaas als de pieten hebben een rijke mediageschiedenis meegemaakt en werden o.a. gedragen bij Bassie en Adriaan, Kindernet en grote televisieshows als de 1,2,3 Show. De kostuums worden zorgvuldig bewaard in ons kledingatelier. 

Een ding is zeker: iedereen zal direct weten dat de echte Sinterklaas met zijn pieten binnenkomen.

2.png
IMG_3029_edited.jpg

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

Volg Verhalen van Sinterklaas

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
  • Youtube
bottom of page