top of page

HOHOHO! MERRY CHRISTMAS!

De enige echte Santa Claus boek je voor jouw kerstborrel, kerstmarkt, kerstfeest of ieder ander event natuurlijk bij Van Tok Music Entertainment. Tijdens de kerstperiode is Santa tenslotte onmisbaar. Wie wil er nou niet met ‘m op de foto? Wij garanderen oog voor detail in zowel spel als uitstraling. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij je een bezoek van Santa Claus om nooit te vergeten! Zijn aanstekelijke gezelligheid en improvisatietalent verrijken zonder enige twijfel alle kerstevenementen. Vanzelfsprekend schallen de prachtige klanken van zijn kerstbel luid, en roept hij regelmatig zijn welbekende HOHOHO uit!  

‘Jumping Jingle Bells, It’s The Most Wonderful Time Of The Year’

Jingle Bells

BIJ JOUW EVENEMENT

Santa Claus wordt uitgenodigd op talloze evenementen en kan verschillende rollen vervullen.  Denk daarbij bijvoorbeeld aan Santa als gastheer, portier, kelner in jouw restaurant, of organiseer een speciale meet & greet. Onze Santa Claus kan ook zingen en boeiende kerstverhalen vertellen. Eventueel is Santa Claus te boeken in combinatie met THIJS LIVE. Warme chocolademelk, glühwein, candycanes en ... de Kerstman!  Het feit dat Santa bij uw feest aanwezig is, geeft een hartverwarmende indruk.

Bekijk hieronder een impressie van onze kerstman bij de

Masters Expo in de RAI te Amsterdam. 

Nieuwjaarswens 2022 van onze Santa Claus

OF GEWOON THUIS!

Ook een bezoek van Santa Claus bij jouw familie en vrienden is natuurlijk reuze bijzonder. Nodig Santa eens uit tijdens je familiefeest, een intiem kerstdiner of als levendige verrassing tijdens het kerstontbijt. 

SANTA CLAUS VTME 3.jpg

KOSTUUM EN HAARWERK

kerstman vierkant wit -50.jpg

Het uiterlijk van Santa Claus is tot in de puntjes verzorgd. Het prachtige kostuum en haarwerk wordt tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Iedereen zal direct weten dat de echte Kerstman binnenkomt! 

We hebben verschillende kostuums voor onze decembervriend in ons kledingatelier hangen. Zo hebben we ook de 'fluffy' variant van het kostuum. 

Een bezoek van Santa Claus is er een om nooit te vergeten!

handtekening Santa Claus_edited.png
bottom of page